Η Water Salvation και η Αθλητική Ναυαγοσωστική υποστηρίζουν από κοινού το πρωτάθλημα Ναυαγοσωστικής.

Με διοργανωτή την Ε.Α.Ν.Ε. θα πραγματοποιηθεί και φέτος το ετήσιο πρωτάθλημα Ναυαγοσωστικής στις 26 Σεπτεμβρίου στο Κολυμβητήριο Γλυφάδας από τις 9 π.μ. έως 9 μ.μ.

Η ΜΚΟ Water Salvation με τη σωστική σημαδούρα “Πάρε μια Ανάσα – Catch a Breath” και η Αθλητική Ναυαγοσωστική θα συμμετέχουν με κοινή παρουσία, υποστηρίζοντας το ευρύτερο μήνυμα του πρωταθλήματος που δεν είναι άλλο από τη διάσωση της ανθρώπινης ζωής στο υγρό στοιχείο. 

Την περασμένη χρονιά, η προσπάθεια του Υπουργείου Ναυτιλίας και της Safe Water Sports, εκτός από τα πολύ χρήσιμα στατιστικά για τους πνιγμούς στη χώρα μας, είχε ως αποτέλεσμα και τη μείωση των πνιγμών. Σύμφωνα με τα στατιστικά αυτά, το 76% των πνιγμών συμβαίνουν σε ΜΗ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ. Ναυαγοσώστες και σωστικές σημαδούρες, όπως αυτή που έχει σχεδιάσει η Water Salvation, θα μπορούσαν να μειώσουν περαιτέρω το σύνολο των πνιγμών, δρώντας σε αυτές τις παραλίες.

Η χώρα μας είναι ευλογημένη με πανέμορφες ακτές που κάθε χρόνο υποδέχονται εκατομμύρια λουόμενων. Στόχος μας είναι όλοι να απολαύσουν τα ευεργετήματα της θάλασσας και να επιστρέψουν στα σπίτια τους, σώοι και αβλαβείς.

Είστε ευπρόσδεκτοι, να συμμετέχετε στη διοργάνωση του πρωταθλήματος Ναυαγοσωστικής, έστω με την ολιγόλεπτη παρουσία σας. 
Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας 
9 π.μ. εως 9 μ.μ.