Τα στατιστικά μας δείχνουν γιατί είναι απαραίτητος ο πλωτήρας "Catch a breath" σε κάθε παραλία, ακόμα και σε παραλίες που υπάρχουν ναυαγοσώστες.

A Facebook Post from the Embassy of Estonia in Athens:

"Did you know that water buoys, called “catch a breath“, save lives?

YES – THEY DO! 🏊‍♂️

posting-cab

Πλέον και στο εξωτερικό η λύση για τους πνιγμούς.

Η Water Salvation στέλνει πλωτήρες Catch a Breath σε Λιθουανία και Εστονία.

palfalhro-cab

Συνεργείο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, τοποθέτησε το σύστημα πρόληψης πλωτήρων ανάπαυσης λουόμενων Catch a breath κατά μήκος της παραλίας του Δήμου.

 

bodosaki-cab

Σε 11 νέους Δήμους τα “Catch a breath”, με την ευγενική προσφορά του ιδρύματος Μποδοσάκη.

latvia

Η Ελληνική Πρεσβεία (Ρίγα) ΛΕΤΟΝΙΑΣ προωθεί και επικροτεί την πρόταση για τοποθέτηση των Catch a Breath στη χώρα.

 

15.5.2020. Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Ασφάλειας στο Νερό, σημαντικοί οργανισμοί μας θυμίζουν ότι η πανδημία του πνιγμού είναι διαχρονική και εισηγούνται απλές συμβουλές για την προστασία των πολιτών.

Aυτή η πανδημία μαστίζει τη χώρα μας πολλά χρόνια

Δήμαρχος αλίμου & catch a breath

(24 Σεπτεμβρίου 2019) «Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και την τιμή. Δεν έκανα τίποτα εγώ και ο δήμος περισσότερο από αυτά που επιβάλλει το καθήκον μας και η κοινή λογική. Δηλαδή να δίνουμε χώρο σε καινοτομίες και καλές ιδέες και πρακτικές, ώστε να έχουμε πιο ασφαλείς ακτές, να σώζουμε ζωές, να έχουμε πιο ευχάριστες συνθήκες για τους λουόμενους κάθε ηλικίας και ειδικά τους ηλικιωμένους και σωματικά πιο αδύναμους. Αυτή η καινοτομία είναι έξυπνη και εύκολα εφαρμόσιμη. 

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Οι Έλληνες φαίνεται να βγαίνουμε νικητές από τη «νέα» πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε λόγω του Κορονοϊού.

Μια άλλη όμως «Πανδημία» μαστίζει τη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια. O πνιγμός αποτελεί σημαντική αιτία θανάτου στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο ένα χωριό χάνεται άδικα. Αυτή η τραγωδία αποτελεί ντροπή για μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα.

Greek Lifesaving Sports Association:

It was founded to develop the sport that saves lives

Saronikos 4.2.2020. The Greek Lifesaving Sports Association was founded with two aims; water safety and lifesaving sport.

Παρουσίαση πάνω στο Πνιγμό από τον 

Παιδίατρο κ. Ζησιμόπουλο Σπύρο (κιν  6939173135, τηλ 2130116397)

Αν θέλεις να μαθαίνεις τα νέα του χώρου σχετικά με την εφαρμοσμένη και αθλητική ναυαγοσωστική ή και να δημοσιεύσεις άρθρα και δελτία τύπου με συναφές περιεχόμενο, επισκέψου το περιοδικό του κλάδου "Ο Αθλοσώστης" κάνοντας κλικ εδώ.