ασφαλής κολύμβηση και δημιουργική απασχόληση για παιδιά...

Mε χαρά υποδέχεται η Water Salvation το πρώτο βιβλίο δραστηριοτήτων που επεξεργάζεται την ασφαλή κολύμβηση στη θάλασσα μέσα από τα μάτια των παιδιών!

Από τις εκδόσεις Ηλίβατον με την επιστημονική συμβολή συνεργάτη μας Δρ. Στάθη Αβραμίδη, το βιβλίο περιέχει 2 κύριες ενότητες:

Α. ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Περιλαµβάνει 6 κανόνες ασφαλούς κολύµβησης τους οποίους αναλύει µε τον δικό της γλαφυρό τρόπο η µικρή Βασιλού, ηρωίδα του βιβλίου Η κίτρινη σηµαδούρα*, το οποίο θίγει έµµεσα το θέµα των κινδύνων για τα παιδιά στη θάλασσα. Σκοπός είναι να ενηµερωθούν τα παιδιά, χωρίς να φοβηθούν, για τους κινδύνους αυτούς, καθώς και για το τι πρέπει να προσέχουν ώστε να τους αποφεύγουν.

Β. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Πιο εκτενής ενότητα µε κουίζ γνώσεων, χειροτεχνίες και κατασκευές, δηµιουργική γραφή, αινίγµατα και ζωγραφική. Η εικονογράφηση είναι ασπρόµαυρη έτσι ώστε να ολοκληρώνεται χρωµατικά από το παιδί. Με τον τρόπο αυτόν, το βιβλίο αποκτά την προσωπική του σφραγίδα και γίνεται ξεχωριστό και µοναδικό.
Στο τέλος του βιβλίου περιλαμβάνονται σημαντικές πληροφορίες αντιμετώπισης  περιστατικών πνιγμού. Είναι τιμή μας που στους χρήσιμους οργανισμούς, αναγράφεται η Water Salvation μεταξύ άλλων!
Καλό, ασφαλές καλοκαίρι!