Ιούλιος 2019, Κατασκήνωση Το Ξένοιαστο Μελίσσι, Σούνιο

Mε την υποστήριξη του «Princess Charlene of Monaco Foundation», η Water Salvation υλοποίησε σε 1200 παιδιά και ενήλικες το πρόγραμμα ασφάλειας στο νερό «Safe Greece 2019» στην κατασκήνωση «Το Ξένοιαστο Μελίσσι», τον Ιούλιο του 2019.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μέσω μίας ενημερωτικής, θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης ασφάλειας στο νερό, σε κατασκηνωτές ηλικίας 6-17 ετών και των συνοδών τους στο Σούνιο. Η εκπαίδευση περιλάμβανε διασώσεις στην ακτή και το νερό, επιβίωση στη θάλασσα, ανάνηψη, κανόνες πρόληψης στο νερό και ευαισθητοποίηση σχετικά με την ναυαγοσωστική. Επικεφαλής εκπαιδευτής ήταν ο 2 φορές βραβευμένος στο International Swimming Hall of Fame Δρ. Στάθης Αβραμίδης με 10 εθελοντές.

Οι συμμετέχοντες επέδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό. Ο κος Λεωνίδας Καργκάκος, διευθυντής της κατασκήνωσης και ο διευθύνων σύμβουλος της Water Salvation Σωτήρης Μπουζιάνης (ο εμπνευστής του Catch a breath), επαίνεσαν ιδιαίτερα την παρουσία και υποστήριξη του «Princess Charlene of Monaco Foundation» για το ενδιαφέρον και την προώθηση της ασφάλειας στο νερό στην Ελλάδα και τίμησαν τον project manager του Ιδρύματος κ. Xavier Archimbault, με 2 βραβεία.